Over nExtend

Wat leveren wij.

1.
Software

12 jaar ervaring in diverse projecten. Van Java / J2E diverse middleware applicaties, business intelligence, reporting, databases en Enterprise Content Management.

2.
Support

Door de jaren heen is er kennis opgedaan van diverse systemen, zoals IBM Filenet, JBoss, Websphere Application Server, linux etc. Wellicht kunnen we u adviseren of helpen met het oplossen van problemen die u ondervind in uw onderneming.

3.
Netwerk

Samen sta je sterker. Ondanks onze ruime ervaring hebben wij de wetenschap niet in pacht, dus is het goed om een netwerk van bevriende ondernemingen en collega's te hebben om mee te denken en eventueel te participeren in oplossingen.

Even over...

image_1Ons motto is kwaliteit voor alles. Daarnaast blijven wij innoveren en onderzoeken hoe de kwaliteit kan worden geoptimaliseerd.

Technologie evolueert constant. Voor bedrijven een enorme uitdaging te onderzoeken welke überhaupt interessant en robuust genoeg zijn om te implementeren in de organisatie. Het maken van een goeie business case is een hele uitdaging als ICT je core business is, laat staan wanneer het dit niet is. nExtend heeft een lange ervaring in het implementeren van software binnen kleine en grote dynamische en minder dynamische organisaties.

Onze professionals